Красиви интериорни решения с нас.

НАШИТЕ УСЛУГИ

За нас

  • City Home Interior - Вашият партньор за вътрешна архитектура и дизайн, с отношение и визия към всеки детайл.
    Вашите удовлeтворени лични нужди са параметрите, с които ще бъде изграден Вашият индивидуален проект. С нашият дългогодишен опит и Know-how ще трансформираме Вашите очаквания във впечатляваща реалност.
  • Ние сме вашият сигурен партньор за успех. Няма универсална формула за превръщане на 4-те стени в комфортен дом, ние ще подходим с лично отношение към Вашите идеи и внимание към детайла. Независимо дали се интересувате от интериор на жилище, вила, пентхаус, магазин, офис или хотел - ние ще развием Вашите планове с нови идеи и въображение.

Нашият офис, вашият шоуруум
  • Ще подходим към Вашият проект с индивидуално отношение, внимание, опит, отговорност, разбиране, креативност, интерес, решителност, желание, качество, компетентност, фантазия, личен подход, идеи, стил и най-вече вкус.
  • Заповядайте в нашия офис! Безплатна първа консултация в един от нашите офиси е първата крачка към реализирането на мечтания дом. По този начин ще разберем повече за Вашата визия и очаквания, какво Ви харесва и какво е важно за Вас. От друга страна Вие ще научите какви са възможностите и рамките на Вашия личен архитектурен проект.
Подреждаме идеите и намираме решения!
  • Това е нашият подход, с ясна структура и план, удобно за Вас, ще дадем крила на Вашата визия, ще допринесем с ясни идеи и актуални тенденции, идващи директно от международните подиуми и изложения от Милано, Париж, Франкфурт и Виена. Високо качество не е синоним на недостъпност, то е нашият минимален стандарт, а вкусът е безценен.
Ние реализираме вашият мечтан дом!
  • Нашите архитекти ще Ви помогнат с широк професионален поглед да реализирате Вашия проект, от замазка до дизайна на мебели, от зониране и визуализация до избиране на перфектния цвят и материали, от планиране на светлината до огряване на последния детайл.
    С лекота можем да спестим Вашето ценно време като се погрижим изцяло от планиране до реализация на проекта. Разбира се, ще бъдете добре дошли да се възползвате и само от част от нашата широка палитра от услуги.
Външни пространства и публичен интериор

Както можем да превърнем мечтаният дом в приказно всекидневие, така мотивирано работим и за обогатяването на външни пространства като градини, покриви и тераси. С широк и опитен поглед, ще изберем подходящите за Вас стилни градински мебели, настилки, зона за релакс или игра. С 3D визуализация на градината, мечтаният двор ще придобие реални измерения, а конкретният план - последователност.

Обичаме да създаваме.

Да, със собствен почерг махаме излишното и добавяме нужното. Независимо дали работим по корпоративен интериор на магазин, ресторант или хотел, ще използваме нашата супер сила да създадем Signature визия и концепция за успех. Правилният дизайн и интериор може значително да допринесе в бизнеса и да промени курса на развитие. Детайлите правят разликата и когато има видимо съвпадение с целта, марката, продукта и интериора - бизнесът следва своята правилна линия.

20

Години опит

1035

Проекти до сега

Мисия

Превърни моментите в ежедневие!

Всяка стая се отличава сама по себе си по функционалност, а дори и емоция. Ние ще обърнем специално внимание върху всеки цвят и детайл от интериора, за да предизвикват у Вас синхрон и пълнота, и ще се погрижим положителните емоции и моменти да се превърнат в ежедневие.

С внимание към детайла

Ние имаме опит, както с големи жилища, вили и тераси на няколко нива, така и с малки апартаменти и ателиета. Повече от размера, ние, Вашите вътрешни ахитекти се интересуваме от функциалността и целта, която трябва да постигнем. Нашата цел е да оползотворим и обогатим всяко пространство, така че Вашите очаквания да бъдат изпълнени. Затова започваме с въпроси, като на пример, как това пространство ще Ви улесни ежедневието или какво трябва да може то за Вас, още преди да обсъдим интериорния дизайн.

Кухнята

Кухнята, като център на семейния живот, е основен елемент от всеки дом. Там е мястото, където се срещаме, разказваме истории, отваряме свежа бутилка вино, вечеряме на свещи или празнуваме рождения ден на децата. Независимо дали обичате стилни кантове с подчертан еднопластов мрамор или си представяте красив и функтионален остров - Вашите предпочитания ще придобият очертания!
И дори речника на кухненските термини да Ви се струва обемен, ние ще синтезираме и подредим хаоса.

Банята

Банята също е ключов елемент, който заслужава специално внимание.
В последните години, банята увеличи своето значение и се превърна от обикновено пространство в място за релакс, лично спа и зона, която подхранва тялото и душата. Натрапчивите монотонни цветове отстъпват място на въздуха, светлината, детайлите в интериора и разнообразните материали. Нашият дизайн и интериорни решения ще oбогатят представата Ви за Wellness, а личният комфорт ще Ви се отблагодари със здраве и спокойствие.

Спалнята

Спалнята е лесно да бъде пренебрегната, но там прекарваме средно 1/3 от денонощието. Можем смело да кажем, че денят ни се определя от това как е започнал. Интериорът там не бива да отстъпва на комфорта, нуждата за бързо възстановяване и баланс, защото интериорните решения в спалнята допринасят за хармоничен семеен живот, удовлетвореност и самочувствие.

Всекидневната

Всекидневната често е най-индивидуална, защото най-много допринася за това как възприемаме дома. Тя може да ни разказва истории за уютни моменти или модерен Loft стил за едно по динамично ежедневие, което описва комфорт, стил и дизайн.
Ние обичаме вкуса, затова ще подходим с характер.

Нашата история

Годината беше точно 2000, започнахме без опит, но водени от силно желание да създаваме. Развихме успешен магазин за дома със собствена линия и производство на мебели по поръчка. С годините събрахме ценен опит, знания и контакти. Научихме се да гледаме на естетиката като наука, на красотата като ценност, а стилът се превърна в наша характерна черта. Креативността и желанието да създаваме нещо специално за нашите клиенти зае мястото на масовата ни линия.

Нашата история продължава...

Вече имаме много завършени международни проекти зад себе си, но амбицията да продължаваме, да се доказваме с личен почерк към всеки проект, е все така силна. С много работа и професионализъм продължаваме да се развиваме и да увеличаваме нашия екип от опитни архитекти и интериорни дизаинери. Ние ценим времето на нашите клиенти, затова включихме всяка нужна услуга в нашето портфолио.

Днес ние извършваме цялостна услуга от проектиране, зониране, дизайн и визуализация до ремонт и предаване на обекта в пълния му блясък. Имаме екип от професионалисти, който извършва цялостния ремонт. Всяка стъпка по изпълнението на проекта е стриктно наблюдавана и прецизно изпълнена.

С работа в екип и креативен поглед, City Home Interior ще продължава да превръща мечтания дом в реалност!

Разгледайте нашия интериор на общи площи...
Заяви безплатна консултация...

Контакти

"Времето бърза. Не чакай мечтите ти да се сбъднат сами, сбъдни ги ти."

Райна Парушева, основател

България +359 898 55 22 66 | Австрия +43 660 888 90 07

design@chp.bg

Последвайте ни: