Интериорен дизайн – Ако търсите интериорен дизайнер с дългогодишен опит, отлични умения и креативни идеи се доверете именно на нас. Личното пространство, в което прекарваме най-много време, определя качеството на нашия живот и допринася изключително за нашия комфорт, хармония и спокойствие. Затова е изключително важно да изградим уютен дом и хармонична работна среда.

Зониране – Уточняваме Вашите очаквания, подреждаме идеите и намираме правилните решения! Това са пространствени решения за оптимизиране и използване по най-добър начин пространството на Вашия дом. Зонирането е една от най-важните стъпки в интериорния дизайн. Правилното и бързо подреждане по зони изисква много опит и усет. Разположението на мебелите зависи от жилището, светлината и индивидуалните Ви очаквания.

3D визуализация - Целта на 3D визуализация е да визуализира детайлно как точно ще изглежда жилището Ви след нашата професионална намеса. Така ясно можем да разберем какво стои добре и какво може да подобрим според Вашите очаквания и представи. С точна и детайлна 3D визуализация представяме нашите идеи.

Ремонт и строително-монтажни работи (СМР) – Ние ценим времето на нашите клиенти, затова включихме всяка нужна услуга в нашето портфолио. Ние извършваме цялостната услуга от проектиране, зониране, дизайн и визуализация - до ремонт и предаване на обекта в пълния му блясък и съвършенство. Имаме екип от професионалисти, който извършва цялостния ремонт и СМР. Всяка стъпка по изпълнението на ремонта е стриктно наблюдавана и прецизно изпълнена и проверена.

Дизайн & производство на мебели - Нашите решения за интериорен дизайн са индивидуални като нашите клиенти. Мебелите са също така индивидуално подбрани от стотици производители и марки, които се предлагат на пазара. Можем да проектираме и произведем мебели по поръчка за индивидуален вкус и оптимизиране на всяко едно пространство!


Цени

Ние предлагаме интериорни решения. А добрите решения за хармоничен дом никога не са били по-достъпни от сега.
План All-in: С лекота можем да спестим Вашето ценно време като се погрижим изцяло от планиране до реализация на проекта. Вие определяте бюджета, а ние гарантираме максимална ефективност и прозрачност. Ние създаваме най-добрия интериор според бюджета и очакванията ви.

Изпратете Вашето запитване или се свържете с нас, а ние ще подготвим безплатна и необвързваща ценова оферта в най-кратък срок. Разбира се, ще бъдете добре дошли да се възползвате и само от част от нашата широка палитра от услуги.
Цените за консултация започват от 30 лв./ч.

Първата консултация е безплатна.

За повече информация се свържете с нас